Liefdesles

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
30078
Dames (min - max)
2
Heren (min - max)
2
Personen
4
Auteur(s)
Categorie
Avondvullend
Aantal blz
76
Genre(s)
Drama
Duur (min.)
100 min.
Uitgever
Vink
Rechten tariefcode

LIEFDESLES

30078 Relatiedrama in 31 scènes door Nhung Dam en Koos Terpstra, 2 dames, 2 heren

Als je een stuk wilt met razendsnelle teksten en verrassende wendingen, waarbij het publiek op het puntje van zijn stoel zit en wat vooral ook heerlijk om te spelen is dan zit je met Liefdesles goed. 


Het uitgangspunt is helder.

In de eerste scène zien we een echtpaar (een psychiater en een therapeute) elkaar de liefde verklaren. En ze delen ons gelijk mee: “We gaan nu het verhaal vertellen hoe we uit elkaar zijn gegaan. Wat er met ons is gebeurd.” 

Op de dag dat een ander stel, onafhankelijk van elkaar, bij hen in therapie komt, kan het spel beginnen. Op 4 fronten worden de huwelijken gefileerd. In een razendsnel enscenering zien we 4 mensen op de toppen van hun kunnen pogingen doen hun relatie te redden en te bevechten, humoristisch en vreselijk spannend. Elk woord wordt op elke mogelijke manier tegen de ander gebruikt. Vier mensen die het goede denken te doen en elkaar tot vreugde van het publiek kapot maken. Plotwendingen volgen elkaar op, waarbij de kijker ademloos mee puzzelt over wat er nou aan de hand is, met een mooie twist aan het einde als de kers op de taart. 


Geschreven door Nhung Dam en Koos Terpstra. 

Na het alom bejubelde Hartstocht, een thriller (ondertussen vertaald in het Duits, Engels, Ests en Tsjechisch) is Liefdesles opnieuw een enerverend relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra. 


“Intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd. Liefdesles is heerlijk toneel waarbij de aandacht geen moment verslapt en je voortdurend in opperste concentratie blijft kijken.” – Scènes ****


“Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal.” – de Volkskrant ****


Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!