Wat je allemaal kunt doen met tien miljoen...!

Details van dit toneelstuk

Artikelnummer
32998
Dames (min - max)
4
Heren (min - max)
2
Personen
6
Auteur(s)
Aantal blz
67
Genre(s)
Blijspel / Klucht / Seniorentoneel
Duur (min.)
110 min.
Uitgever
Grosfeld
Rechten tariefcode
Paul en zijn zus Emma hebben jaren geleden van hun ouders hotel Aafting geërfd. Paul runt het hotel, maar ziet de bezetting de laatste jaren sterk teruglopen. Hij is ook niet meer de jongste en echt veel energie steekt hij er niet meer in.
Emma wordt er ook niet jonger op en wil dat het hotel verkocht wordt, want ze wil nog enkele jaren met haar jarenlange vriendin een onbezorgd leventje leiden.
Er melden zich drie vreemde gasten in het hotel. Ene Lucas Vrolijk, man van middelbare leeftijd, die lijdt aan het Multiple Personality Syndrome (MPS). De ene keer is hij een homofiele cowboy, dan weer een bokser en uiteindelijk een dokter.
Ook komen er de wat vreemde Waltraut van Wemelding–Hoogstade en haar tuttige zus Doris in het hotel logeren. Ze doen zich voor alsof ze uit een schatrijke familie komen. Maar ze hebben echter een heel andere voorgeschiedenis.
Ze hebben samen al diverse oudere mannen van hun geld beroofd, waarbij Doris, een zeer belangrijke doch gedwongen rol speelt.
Waltraut wil dit keer Doris aan Paul Aaftink koppelen, omdat ze te weten is gekomen dat hij vijf miljoen gaat erven. Ze zijn beiden niet meer de jongste en willen als laatste klusje nog even die vijf miljoen incasseren.
Doris wil weg van Waltraut, maar weet niet waar die het vele geld verborgen heeft. En ze wil toch haar aandeel. Of beter gezegd, ze wil alles.
Als Emma en Elza achter hun geheim komen willen ze ook een deel van de buit. En er volgt een ingewikkeld spel om de knikkers.

Bestel dit stuk

0,00
Rechten aanvragen

Waarom Toneelfonds.be?

Keuze uit een groot aanbod
Bestel gemakkelijk online
Snelle levering
Bestellingen snel bij u bezorgd
Persoonlijke service
Wij staan graag voor u klaar!